«Διπλό» κορυφής! “Πύραυλος”ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στα Τρίκαλα!

Ο Λεβαδειακός με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο δεύτερο πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα των Τρικάλων (1-3) κι έμεινε μόνος στην κορυφή με 11 βαθμούς. Παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας τα Τρίκαλα με 8 βαθμούς.

Τεράστιο διπλό με 3-1 επί του ΑΟΤ για τους Βοιωτούς, που απολαμβάνουν ξανά τη μοναξιά της κορυφής στην SL2 * Κυρίαρχοι οι «πράσινοι» του Αντωνίου καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και με δύο δοκάρια, έβαλαν για λίγο μέσα στο παιχνίδι τους γηπεδούχους από γκάφα του Γκέκα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Λεβαδειακό στο 30′. Ο Βήχος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νίκας έκανε την προβολή αλλά στο 1ο δοκάρι ο Πιαστόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Τέσσερα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 34’, ο Λεβαδειακός μπήκε μπροστά στο σκορ (0-1) με απίθανο αυτογκόλ του Σουλιώτη. Ο Μεχία εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Πολέτο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκάρας, η μπάλα έφτασε στον Παπαγεωργίου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο κεφάλι του Σουλιώτη και εν συνεχεία στα δίχτυα του Γκάρα. Στο 41’ ο Λεβαδειακός άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Βήχος έκανε το σέντρα από τα αριστερά, ο Τζιώρας έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκάρα. Τελικά, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έφτασε στο 0-2 στο 45’, όταν ο Συμελίδης πήρε τις κόντρες έξω από την μεγάλη περιοχή, έβγαλε κάθετη στον Τζιώρα, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ των Βοιωτών.

Ο ΑΟΤ μείωσε προσωρινά στο 51’ σε 1-2 με τον Αλμπάνη. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Νέστορας Γκέκας έκανε μεγάλη γκάφα, βγήκε εκτός περιοχής με την μπάλα, έφτασε στο σημείο του κόρνερ, εκεί ο Σουλιώτης του έκλεψε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Αλμπάνη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ ο Πολέτο βρήκε τον Τζιώρα, ο οποίος με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Βήχο μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Γκαρά να διώχνει εντυπωσιακά.

Το τελικό αποτέλεσμα 1-3 διαμόρφωσε ο Νίλι στο 72’, όταν έκλεψε την μπάλα και με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκάρα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου (46’ Αλμπάνης), Σταματής, Πέλκας (84’ λ.τρ. Κλεμέντε), Σκόνδρας, Ντιαλόσι (72’ Χατζηκωνσταντίνου), Νιάρος (63’ Διαμαντόπουλος), Σιλβάνο (46’ Ευθυμίου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνιου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (86’ Τσάπρας), Πολέτο (86’ Παναγιώτου), Συμελίδης (79’ Ν’ Νομό), Νίλι (90’+3 Μαρίνος), Τζιώρας (90’+3 Θεοχάρης).

Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού

Σχετικά